Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Οι Τζιτζιφιόγκοι στην Eurovision ?

Σαν βόμβα έσκασε χτες το βράδυ η είδηση πως το συγκρότημα "Τζιτζιφιόγκοι" θα δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision για το 2014 !

Μετά το τέλος της εμφάνισής τους σε γνωστό παραλιακό κέντρο ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Τζι κοινοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter την επιθυμία του συγκροτήματος να συμμετάσχει στον ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που απέσπασε το Project X News το συγκρότημα σχεδιάζει μετά την καλοκαιρινή τους τουρ να μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το νέο τους άλμπουμ το οποίο θα περιλαμβάνει και το τραγούδι που σκέφτονται να στείλουν.

Οι "Τζιτζιφιόγκοι" ή αλλιώς "τζιτζίκια" όπως τους αποκαλούν οι χιλιάδες θαυμαστές τους έχοντας επιρροές από την γκόσπελ, την τριπ χοπ και την πανκ μουσική σκηνή σκέφτονται την συμμετοχή τους στην Eurovision ως ένα εισιτήριο για καριέρα στο εξωτερικό.

Ποικίλες οι αντιδράσεις στην ελληνική showbiz και ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες για πιθανές συνεργασίες του συγκροτήματος με μεγάλα ονόματα όπως το Αλογάκι της Παναγίας που απέχει αρκετό καιρό από τις πίστες κ τις μουσικές σκηνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου