Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Νέα μοντέλα pretty bra για όλα τα μεγέθη στήθους

Τώρα τα μοναδικά pretty bra, τα σουτιέν που όλες οι Ελληνίδες κάθε ηλικίας αγάπησαν και έκαναν τη δουλεία του Έλληνα εραστή ακόμη πιο εύκολη, ανακοίνωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας καινούρια μεγέθη για το προϊόν τους. Μετά από παράπονα που έκανε μια μεγάλη κατηγορία γυναικών και τραβεστί επειδή δεν μπορούσαν να βρουν τα σουτιέν αυτά στο μέγεθός που ήθελαν λόγω των προσόντων τους (ενώ η γειτόνισσα Σούλα είχε καθώς τα έχει σαν λεμονάκια) η μάρκα που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στη χώρα μας ανταποκρίθηκε. Δείτε παρακάτω σε φωτογραφίες τα νέα μεγέθη που κυκλοφορούν:

Το πρώτο απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες μεγάλης ηλικίας που στα νιάτα τους ήταν σεξοβόμβες με τα απίστευτα προσόντα τους, αλλά πλέον έχουν κρεμάσει και φτάνουν μέχρι το γόνατο.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε άλλο ένα μοντέλο που είναι για την μεγαλύτερη κατηγορία στήθους που έχει καταγραφεί.

Εδώ βλέπουμε την επιστημονική ομάδα του pretty bra να φτιάχνει ένα μοντέλο που ακούστηκε ότι πρόκειται για συγκεκριμένη πελάτισσα που δεν μπορεί να βρει πουθενά σουτιέν στο μέγεθός της και παραγγέλνει ειδικά γι αυτήν από διάφορους οίκους. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μάθουμε για ποια πρόκειται.

Τέλος στη σελίδα υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία για την οποία δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αυθεντική. Φήμες λένε ότι οφείλεται σε ένα πείραμα που έκανε η εταιρία για μεγέθυνση σωματιδίων και κάτι πήγε στραβά προκαλώντας αυτό το ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου