Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δήλωση Σαμαρά: Θα εξαφανιστούν οι λαθρομετανάστες!


Με τη προκλητική αυτή δήλωση, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ελπίζει στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου.
Το θέμα είναι πως δεν αναφέρει πουθενά το πως θα εξαφανιστούν οι εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που έχουν πλημμυρίσει την Ελλάδα.
Πηγαδάκια αναφέρουν πως στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα συζητήθηκε η δημιουργία σύγχρονων και ποιοτικών φούρνων παραγωγής σαπουνιού στην Ελλάδα, οι οποίοι με τη λειτουργία τους θα έχουν διπλό όφελος στην χώρα μας, καθώς θα μειωθεί δραματικά ο αριθμός λαθρομεταναστών και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας που υπολογίζονται πως θα είναι περίπου στις 1.000. Ενώ ήδη στα σχέδια αξιοποίησης είναι κλειστή βιομηχανία της coca-cola στη Θεσσαλονίκη.
Ο λόγος όλου αυτού του απίστευτου θέματος, γίνετε γιατί βρίσκεται στην αναζήτηση ποιοτικού σαπουνιού είναι η hi class της Ευρώπης καθώς φαίνεται πως τελείωσαν και τα τελευταία σαπούνια παραγωγής Άουσβιτς τα οποία διακινούταν μέχρι και σήμερα στην μαύρη αγορά και σε πάρα πολύ μεγάλες τιμές!
Τα τελευταία δύο κομμάτια φιλολογείτε πως πουλήθηκαν σε έναν νεαρό Σαουδάραβα πρίγκιπα προς 4.000.000$ το ένα για να μπορεί με αυτά να πλυθεί η μέλλουσα σύζυγος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου