Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Βασανιστής pokemon ο Ash Ketchup!


Βασανιστής και μεγάλος σαδιστής αποδείχτηκε τελικά ο 10χρονος (από το 1997) εκπαιδευτής pokemon Ash Ketchup. Μετά από καταγγελία του φίλου του Broke στην αστυνόμο Jenny πως χτυπά και βασανίζει τα pokemon του και κυρίως τον γνωστό σε όλους Pikachu. Όλα τα Pokemon μετά τη καταγγελία πήγαν για εξέταση στο ιατρικό κέντρο από την νοσοκόμα Joy όπου οι πληγές στα pokemon απέδειξαν την βαρβαρότητα και την ανωμαλία του εκπαιδευτή τους, καθώς μερικά από αυτά φαίνεται πως είχαν βιαστεί και παραφύση! Μετά την εξέταση των pokemon, η αστυνομία συνέλαβε τον Ash ενώ εις βάρος του εκκρεμεί δικαστική απόφαση για τα εγκλήματα του, αφού πρώτα περάσει από ψυχολόγο.
Ο ίδιος πάλι δήλωσε πως είναι δύσκολο να παριστάνεις εδώ και μία δεκαετία σχεδόν το 10χρονο παιδί! “ότι έκανα, ήταν καθαρά από την αγάπη μου προς τον Pikachu και όλα τα pokemon που έχω εκπαιδευσει.”

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν πάντως με τα χτυπήματα του Pikachu από τον ίδιο τον Ash, αλλά και από άγρια ζώα όπου τον πετούσε όταν αυτός δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί του δεν τον αθωώνουν καθόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου