Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ - Δικαστής αθώωσε βιαστή!

ΣΟΚ προκάλεσε η απόφαση στο δικαστήριο της Κατερίνης, όπου ο τακτικός δικαστής αθώωσε τον 30χρονο βιαστή μίας 19χρονης φοιτήτριας της νοσηλευτικής, η οποία δούλευε ως γραμματέας στην επιχείρηση του για το καλοκαίρι.
Ο βιαστής στην απολογία του δήλωσε πως δεν άντεχε να την βλέπει έτσι προκλητικά ντυμένη όπως ερχόταν κάθε μέρα στη δουλειά και πως κάθε φορά που έσκυβε να κάνει μία δουλειά, δεν άφηνε τίποτα κρυφό στη φαντασία!
Μπορεί η απολογία του βιαστή να μη συγκίνησε δικαστή και εισαγγελέα ώστε να τον κρίνουν αθώο, αυτό όμως άλλαξε όταν κλήθηκε ως μάρτυρας το «θύμα» του βιασμού όπου δεν έλειψε να εμφανιστεί το ίδιο προκλητικά ντυμένη και στην αίθουσα του δικαστηρίου!
Οι 12ποντες γόβες της με το μίνι φόρεμα της και τις ζαρτιέρες της να είναι εμφανή, ήταν αρκετά για να πείσουν τον δικαστή για την αθώωση του κατηγορουμένου.
Όταν ερωτήθηκε η νεαρά για το ντύσιμο της από τον ανακριτή, αυτή απάντησε πως αυτά που φορούσε ήταν ότι ποιο σεμνό έχει και πως με αυτά πάει και τις Κυριακές στην εκκλησία για να κοινωνήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου