Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Πυρομανής εισέβαλε με φλογοβόλο σε παράνομο club transsexual!

Νεκρός βρέθηκε ο Κιουτούχ Σιαμίλ αλβανό-τούρκικης καταγωγής όπου προχτές εισέβαλε σε underground club ομοφυλόφιλων σε περιοχή της Μυκόνου παίρνοντας τη ζωή δώδεκα ατόμων και τραυματίζοντας βαριά άλλους σαράντα έξι.
Το συμβάν έγινε λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα όπου ο δράστης εισέβαλε στο δεύτερο υπόγειο του παράνομου αυτού club, βρίσκοντας τους περισσότερους θαμώνες να εκδίδονται δημόσια σε ανορθόδοξες ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους ενώ όλοι στο μαγαζί τραγουδούσαν το «I will survive» και χωρίς να πει λέξη άρχισε να σπέρνει τον τρόμο με το «υγρό πυρ» του.
Έγινε αντιληπτός από μία ομάδα της αστυνομίας που περιπολούσε στην περιοχή λίγα λεπτά αργότερα, όταν ένα από τα θύματα του βγήκε στον δρόμο φλεγόμενο και φωνάζοντας σαν ξεφωνημένη!
Ο δράστης τρομαγμένος στην θέα των αστυνομικών έστρεψε το φλογοβόλο εναντίων τους, αλλά μία σφαίρα των αστυνομικών στην δεξαμενή βενζίνης του φλογοβόλου τον έκανε να εκραγεί.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας, βρέθηκε ένα βίντεο του δράστη όπου ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη πράξη.
«τρελαίνομαι να ακούω ξεφωνημένες να φωνάζουν από φόβο, αλλά ποιο πολύ μου αρέσει η μυρωδιά της καμένης σάρκας τους» αναφέρει σε ένα απόσπασμα του.
Εγκαταλελειμμένος από την αλβανίδα μάνα του σε ηλικία μόλις 6 χρονών, ενώ ο τούρκος πατέρας, να έχει κάνει αλλαγή φύλλου όταν ο Κιουτούχ ήταν 15 χρονών, τον οδήγησαν με ανεπανόρθωτα ψυχολογικά τραύματα και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εφηβικής του ζωής σε ιδρύματα ψυχολογικής υποστήριξης.

Στην Ελλάδα είχε έρθει παράνομα μέσω Κέρκυρας πριν δύο χρόνια καθώς έψαχνε την μητέρα του η οποία δούλευε σε οίκο ανοχής μόνο για πακιστανούς.
Το συμβάν κουκουλώθηκε από όλα τα ΜΜΕ στον φόβο μην αδειάσει το νησί των ανέμων από τους χιλιάδες τρύπιους τουρίστες όπου βρίσκονται εκεί τώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου